o poveste inceputa din dragoste pentru copii si pasiune pentru muzica

Scoala de muzica Arpeggio este un proiect cu suflet inceput de doi parinti, pentru copilul lor. Cand Miria a implinit 4 ani, am incercat sa gasim o scoala de muzica pentru ea, in care sa se simta bine si in care sa invete cate putin, tainele pianului. Dupa un periplu prin mai multe locuri, am decis sa pornim o scoala a noastra, creata cu mintea la copii.

Stiam cum ne dorim noi sa fie un astfel de loc pentru copilul nostru, si am crezut mereu ca din experienta de parinti putem sa punem in opera un loc in care copiii sa se simta liberi, sa vina cu bucurie la lectii si sa invete cat mai repede. De asemenea, stiam ca si parintii au anumite asteptari pe care trebuie sa le respectam.

De aceea, suntem mai mult decat o simpla soala de muzica. Stim toti copiii, le stim zilele de nastere, stim cand au teze, stim ce hobby-uri au si ce le place in afara muzicii.

Incercam prin pasiunea lor sa ii invatam sa fie mai buni. De aceea, copiii nostri participa cu momente artistice in Gale de Caritate. Eforturile lor de a canta sunt dublate de faptul ca Scoala a donat in numele lor bani cauzelor respective.

Incercam sa imbinam pasiunea pentru muzica cu dragostea de lectura. De aceea avem un partneriat cu Editura All care ne-a oferit un colt de lectura, cu carti atat pentru copii cat si pentru parinti pe care le imprumutam cu drag oricui.

Ineercam sa cream o comunitate. De aceea, de multe ori dupa orele de teatru de sambata, mergem cu totii in parc sau cautam evenimente la care participam ca si grup.

Ne bucura ca la Arpeggio s-au legat prietenii atat intre copii cat si intre parinti, ca atunci cand vin copiii pe la noi sunt veseli, ca sunt bucurosi sa ne arate ce-au mai facut si ca ne simtim cu totii o mare familie.

Noi suntem Aniela & Adrian, parintii Miriei si ai Meirei. Si Arpeggio este o mare familie. Va asteptam sa faceti parte din ea. 

Aniela & Adrian Burlacu