Arpeggio – Un Proiect De Suflet Pentru Copii

Itsy Bitsy a scris despre noi! 

Scoala de muzica Arpeggio este un proiect creat cu suflet de o mamica a carei fetita de 4 ani s-a indragostit de pian si de o profesoara de pian extrem de talentata, care a stiut din prima clipa sa inspire dragostea pentru muzica.

Aniela Burlacu si Amira Curus, cele doua fondatoare ale scolii, au gandit un mediu creativ in care copii cu varste de peste 4 ani pot intra in contact cu frumusetea muzicii.

Programa scolii cuprinde cursuri de pian, canto, chitara clasica si chitara electrica. Profesorii sunt profesionisti remarcati si pedagogi dedicati studiului individual.

Ne-am dorit o scoala in care copiii sa vina cu drag, in care studiul instrumentului sa se faca riguros dar in acelasi timp adaptat nevoilor specifice varstei. Primul contact cu instrumentul este extrem de important, atmosfera din timpul cursurilor este vitala pentru a insufla dragostea pentru muzica”, spune Aniela Burlacu, fondator Arpeggio.

Am adaptat metodele pedagogice pentru a castiga increderea copiilor. Sunt extrem de pretentiosi cand e vorba de a acorda timpul si atentia lor unui adult, astfel ca avem grija ca lectiile sa imbine jocul cu studiul intr-o maniera atractiva. In timpul orei cantam, invatam, desenam pe portativ, radem dar mereu evoluam. De aceea ne mandrim cu faptul ca nici un copil sau parinte nu a renuntat dupa prima lectie de testare a aptitudinilor, ba din contra, am avut reactii de bucurie si de incantare, si asta ne motiveaza sa fim din ce in ce mai buni“, spune si Amira Curus, director coordonator al scolii Arpeggio.

articolul complet pe : http://www.itsybitsy.ro/stiri/arpeggio-un-proiect-de-suflet-pentru-copii/

ANIELA BURLACU